innosteel

Innosteel aurat valmistaa Vuomet oy ja jälleenmyy Latenkone oy

Innosteel Oy ja Vuomet Oy ovat sopineet Innosteel 52-19 ja 38-13 siipilumiaurojen valmistuksesta. Juhlistimme ensimmäisten Innosteel-aurojen valmistumista Vuometin tehtaalla Petäjävedellä yhdessä vuometlaisten ja aurojen jälleenmyyjän Latenkone Oy:n kanssa. 

Kotimainen Vuomet Oy tunnetaan korkealaatuisten tienhoitolaitteiden valmistamisesta. Vuometin pitkäaikainen kokemus, kehitystyö, ammattitaito ja tuotanto-osaaminen tekevät Vuometista meille parhaan mahdollisen valmistajayhteistyökumppanin. ”Vuometin tekemisen taso on vakuuttavaa ja vaikuttavaa ja takaa aurojemme korkean laadun, toteaa Innosteel Oy:n myyntijohtaja Ville Leinonen 

Jälleenmyynnistä sopimus Latenkoneen kanssa 

Luotettavana ja tunnettuna toimijana Latenkone tarjoaa loistavan kanavan jälleenmyyntiin Suomessa. 
Latenkone on Suomen suurimpia lisälaitetoimittajia. Yli 2 000 tuotteen valikoima kattaa lisälaitteet kaivinkoneisiin, pyöräkuormaajiin, kurottajiin, trukkeihin sekä traktoreihin. Kaikki tuotteet löytyvät pääosin heti varastosta mikä takaa nopeat asiakastoimitukset. 

Latenkone tarjoaa myös valmiin kattavan asiakasverkoston, suhteet rahoitus- ja kuljetusyhtiöihin sekä ehkä tärkeimpänä leveämpiä hartioita aurojen varastointiin sarjavalmistuksen alettua Vuometilla.

Innosteel-siipilumiaurat ovat kotimaisia uutuustuotteita, jotka ovat syntyneet Innosteel Oy:n perusteellisen kehitystyön lopputuloksena. Auran ainutlaatuisen rakenteen ansiosta auran levitys ei jumiudu ja mahdollistaa useita ominaisuuksia yhdistettynä pieneen kokoon ja painoon. Auroissa on erittäin laaja säädettävyys ja muunneltavuus, ja ne ovat keveitä suhteessa työleveyteen, jonka ansiosta samalla auralla voidaan hoitaa kiinteistöissä sekä ahtaat käytävät että laajat piha- ja parkkialueet kustannustehokkaasti. 

”Aurojen tuotannon aloittaminen Vuometilla ja jälleenmyyntisopimus Latenkoneen kanssa ovat harppaus kohti Innosteel Oy:n tavoitetta tarjota kiinteistöhuollon auraustarpeisiin korkealaatuinen, kustannussäästöjä mahdollistava ja tehokas uutuustuote”, Innosteel Oy:n myyntijohtaja Ville Leinonen toteaa.

”Näillä yhteistyökumppanuuksilla olemme saavuttaneet tähänastisista tavoitteistamme tärkeimmän, ja ehkä myös vaativimman. Olemme todella ylpeitä, että olemme päässeet yhteistyöhön Vuometin ja Latenkoneen kanssa”, toteaa Innosteel Oy:n toimitusjohtaja Petri Korva.

Lisätietoja:

Petri Korva, toimitusjohtaja, Innosteel Oy, 0505065252, petri.korva@innosteel.fi

Ville Leinonen, myyntijohtaja, Innosteel Oy, 0407449581, ville.leinonen@innosteel.fi

Reijo Vuoksenranta, toimitusjohtaja, Vuomet Oy, 0400208824, reijo.vuoksenranta@vuomet.fi Lasse Saarenpää, toimitusjohtaja, Latenkone Oy, 0400368183, myynti@latenkone.fi

www.innosteel.fi

www.vuomet.fi

www.latenkone.fi